Vlodrop - Bed and breakfast overzicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vlodrop

plaatsen > Limburg

Bed & Breakfast Roodbeekerhof
Welkom ! Uw gastvrouw Saskia heet u van harte welkom bij Bed & Breakfast Roodbeekerhof !

Bed & Breakfast Roodbeekerhof is gelegen op een unieke en landschappelijke locatie te midden van landerijen en natuur en is ideaal voor de
rust- en natuur, wandel en fietsliefhebbers. Het is gelegen in de gemeente Roerdalen op ca. 10 km afstand van de sfeervolle winkelstad Roermond.

De charmante tuinkamers en luxe lifestyle studio's zijn landelijk en modern van interieur. De tuinkamers/ studio's zijn allen voorzien van een privé terras gelegen in een sfeervolle tuin. B&B Roodbeekerhof grenst aan het natuurgebied "De Meinweg". Iedere tuinkamer-/studio heeft een vrij landelijk uitzicht over de landerijen en bossen.

Op loopafstand zijn er diverse leuke restaurantjes en bistro's te vinden. U kunt bij ons wandelen in het nabij gelegen Nationale Park "De Meinweg'' of per fiets de omgeving verkennen via een van de knooppuntroutes. Voor de liefhebbers ligt Roodbeekerhof tevens nabij een van de mooiste 18-holes golfbanen van Nederland.

Door de centrale euroregionale ligging zijn de steden Roermond, Maaseik, Maastricht en Dusseldorf voor de shop- en cultuurliefhebber een bezoekje waard.

Kijk voor meer informatie of reserveringen op onze website : www.Roodbeekerhof.nl !


Contact

B&B Roodbeekerhof
Rothenbacherweg 4
6063 NJ Vlodrop
T. 0475-531413
M. 06-25585855
E. info@Roodbeekerhof.nl
W. www.Roodbeekerhof.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu