Vinkeveen - Bed and breakfast overzicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vinkeveen

plaatsen > Utrecht

Bed & Breakfast 'Out in the garden'

Onze Bed & Breakfast is gelegen aan de Herenweg 144 in het centrum van het dorp Vinkeveen. Op het eiland waar ook onze haven is gevestigd staan in een ruime setting een aantal Pipowagens die allemaal zicht hebben op de Vinkeveense Plassen. De pipowagens zijn bijzonder sfeervol ingericht, toilet- en douchevoorzieningen zijn in de directe nabijheid aanwezig.

De volgende B&B accommodaties zijn beschikbaar:

- De Scheepskooi, maximaal vijf personen (waarvan 1 stapelbed);
- De Roef, maximaal vier personen (waarvan 1 stapelbed).

Alle pipowagens zijn voorzien van een pantryblokje met een koffiezetapparaat (Senseo) en een waterkoker. Daarnaast is er voldoende serviesgoed aanwezig voor ontbijt en lunch (optioneel te bestellen). Op loopafstand van Vinkeveen Haven zijn verschillende restaurants te vinden voor lunch en / of diner. De bedden (2 meter lengte) zijn voorzien van dekbedden en een linnenpakket. Alle Pipowagens beschikken over één 2-persoonsbed, een zogenaamde twijfelaar van 1,4 meter breedte (gelegen in een bedstede).

Voor gasten die onze B&B bezoeken per boot is er een gratis ligplaats beschikbaar direct in de nabijheid van onze B&B. Voor fietsers is het mogelijk de fiets te plaatsen naast de Pipowagen.

Het behoort tot de mogelijkheden de slaapcapaciteit uit te breiden door een I Sloep 585 af te meren bij de Pipowagen. Deze sloep kan worden voorzien van een royaal 2-persoonsbed.

Prijs:
€ 75,- per nacht (o.b.v. twee personen);
€ 17,50 p.p.p.n. voor extra nachten/ personen.

(exclusief ontbijt)

Informeer naar beschikbaarheid via ons kantoor.

Contact:
Vinkeveen Haven BV
Herenweg 144
3645 DT Vinkeveen
T 0297 - 26 19 90
I www.vinkeveenhaven.nl
Email info@vinkeveenhaven.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu