Velden - Bed and breakfast overzicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Velden

plaatsen > Limburg

Velden B&B Molendijk

B&B Molendijk is rustig gelegen in het mooie Maasdorpje Velden in Noord-Limburg, dichtbij vindt u de gezellige stad Venlo en Arcen.

Het gastenverblijf is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het appartement is gelijkvloers, gelegen op de begane grond en heeft een eigen entree. De twee slaapkamers zijn elk voorzien van twee deelbare boxspringbedden. Het appartement beschikt verder over een keuken met oven, koffie- en theefaciliteiten, woonkamer met gezellige zithoek, tuinterras en badkamer.

U kunt heerlijk fietsen en wandelen langs de Maas of in Nationaal Park Maasduinen. In een kwartier bent u met de auto in Duitsland.

Contact
Bed & Breakfast "Molendijk"
Molendijk 10
5941EG Velden
Tel: +31(0)77-4723374
Mob.: +31(0)641884976
Website: http://www.bedandbreakfast-noordlimburg.nl

"Bed & breakfast De Fruitschuur

"Bed & breakfast De Fruitschuur ligt in buurtschap Schandelo en is voorzien van alles wat denkbaar is in een nostalgische sfeer zonder tekort te doen aan de huidige wensen. De voormalige fruitbewaarschuur staat los van het woonhuis en heeft een eigen oprit, keuken, woon- en badkamer. Daarbij kan ook gebruik worden gemaakt van de tuin met uitzicht op de landerijen.
Gelegen tussen de natuurgebieden Zwart Water en Ravenvennen is het een mooie uitvalsbasis voor diverse activiteiten. Als gediplomeerd gastvrouw en ervaren kok bereiden wij op verzoek uw ontbijt, maaltijd of picknickmand. Hierbij maken wij gebruik van biologische, seizoens- of streekproducten."

Met gastvrije groet,

B&B De Fruitschuur
Roel Venninckx
Schandelo 79
5941NG Velden
www.defruitschuur.com
info@defruitschuur.com
077-7703310

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu