Teuge - Bed and breakfast overzicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Teuge

plaatsen > Gelderland

Ontbijthotel de Slaapfabriek

EVEN VER WEG MAAR TOCH DICHTBIJ…

Wordt het voor u een weekend New York of slaapt u liever onder the Harbour Bridge in Sydney. Dat kan in De Slaapfabriek in Teuge.
Dit is niet zomaar een 4* B&B of ontbijthotel, dit is bijzonder. Geweldige kamers met een thema zonder overdreven tierelantijntjes. Veel aandacht voor detail bij de inrichting van het hele gebouw. Alles ademt rust en aandacht uit. Een absolute aanrader om in dit deel van Nederland te verblijven. 

Samen even weg, tijd om te relaxen en tijd voor elkaar…De reviews liegen er niet om, al geruime tijd wordt dit hotel gewaardeerd met het cijfer 9.

Het huis is compleet af te huren als groepsaccommodatie voor familie- en of vriendenweekenden en kan zo omgetoverd worden voor een zakelijke bijeenkomst zonder het “thuisgevoel” te verliezen. De zakelijke gast voelt zich hier thuis en geniet van alle comfort o.a. gratis parkeren & WIFI.
Een ruim en zonnig terras waar u geniet van een glas wijn. Twee restaurants op loopafstand direct aan de landingsbaan, dus ook aan de interne mens ontbreekt u aan niets. Bij mooi weer ziet u de parachutisten naar beneden komen en kunt u de zweefvliegers bijna aanraken.

Contact: 

De Slaapfabriek 
de Zanden47
7395 PA Teuge
Tel:+31 6 28828781
Email: info@deslaapfabriek.nl
Website: www.deslaapfabriek.nl

Minicamping & Theeschenkerij 't Oegenbos

Adres:
Zandenallee 5
7395 PC Teuge

055 - 323 15 55
06 - 57 33 33 03
info@oegenbos.nl
www.oegenbos.nl 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu