Stieltjeskanaal - Bed and breakfast overzicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Stieltjeskanaal

plaatsen > Drenthe

Annapart, Bed & Breakfast in Drenthe

Bijzonder overnachten in het Heerenhuys
Bijzonder overnachten in het Heerenhuys, het mooiste deel van de woonboerderij te Coevorden. Er is veel privacy en een mooi uitzicht over landerijen. Bij warme zomerdagen is het in dit ruime appartement heel relaxed en prettig om een aantal dagen te verblijven.
Tijdens koude avonden kan men genieten van het vlammenspel van de design gashaard. De ruime privé badkamer en-suite heeft twee wastafels en een aparte douchegedeelte.
Voor een volledig beeld van de bijzondere overnachting in het Heerenhuys kunt u het beste een kijkje nemen in het webalbum.
Het is mogelijkheid om met maximaal 4 personen in het Heerenhuys te verblijven. U kunt het Heerenhuys als Bed en Breakfast en als appartement gebruiken.

Stookhoes – Bed&Breakfast
Op de begane grond van het vakantiehuisje heeft u de beschikking over entrée, privé sanitair, woonkamer en keukentje. Benodigdheden voor koffie en of thee staan voor u klaar.
Slapen en dromen over de Drentse landerijen kun u boven op de zolderkamer onder het schuine dak. Airco, lcd-tv, dvd én draadloos internet zijn kostenloos en binnen handbereik.
Achter het stookhuis is een gezamelijk terras met mogelijkheid tot openhaard vuur. Ideaal voor een zomerse avond.
De combinatie van de twee gastenverblijven, Stookhuisje en Heerenkamer, is heel geschikt voor een familie of vrienden-bijeenkomst.
Een volledig beeld van het Stookhoes krijgt u door een kijkje bij de fotoalbums. Veel van onze gasten maken gebruik van ons romantisch arrangement.

Contact
Annapart
appartement vakantiehuisje en bed and breakfast in Drenthe.
Ossehaarseweg 3
7756 PL Stieltjeskanaal
0524-525878
06-51181032
Facebook An de Herder
website:  www.annapart.org
email: an@annapart.org

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu