Dokkum - Bed and breakfast overzicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dokkum

plaatsen > Friesland

Bed and Breakfast Claercamp

U bent van harte welkom in onze sfeervolle woonboerderij in het buitengebied van Dokkum. Hier hebben wij een gezellige gastenkamer voor u op de begane grond. Waar u gebruik kunt maken van gratis koffie/thee faciliteiten, tv,dvd en gratis wifi. Er staat een fijn tweepersoonsbed een bankje en een tafel met stoelen. Ook is er een koelkast en magnetron voor u beschikbaar. Er zijn voldoende handdoeken en er zijn spelletjes. Op de gang bevindt zich uw privé toilet en badkamer met 2 wastafels, föhn en douche. Ook is er een Finse sauna in de badkamer ( apart boeken en betalen). We brengen uw ontbijt met streekproducten op de voor u geschikte tijd in een mand bij uw deur en u kunt dan in alle rust op uw kamer ontbijten en plannen maken voor de dag. Bij mooi weer kan dat natuurlijk ook buiten op het terras. Op de eerste verdieping is een tweede slaapkamer, zodat u met 4 personen bij ons kunt slapen.

Er is voldoende parkeerruimte en bij ons kunt u fietsen huren.

Prijs per nacht, per kamer :
1 overnachting €80.00
2 of meer overnachtingen €70.00
1 persoon €50.00
Fietshuur per dag €7.00
Sauna p.p €10.00

De woonboerderij bevindt zich in het buitengebied en rondom ziet u weilanden , waar in het seizoen verschillende soorten vee grazen. Vanuit uw kamer heeft u weids uitzicht en de nachten zijn bij ons nog erg donker met veel sterren. Bij ons vindt u rust,ruimte en natuur. Wij liggen aan de route van de Elfstedentocht en op 5km ligt de mooie elfstedenstad Dokkum. Hier vindt u diverse winkels, restaurants en musea. U kunt er een stadswandeling maken of een tochtje door de grachten met de antieke trekschuit. De Waddenzee is vlakbij en het is heerlijk om een wandeling over de zeedijk te maken. Ook een dagje naar Waddeneiland Ameland of Schiermonnikoog is een aanrader. Nationaal Park Lauwersmeer is in de buurt en hier kunt u heerlijk fietsen , wandelen, een boottochtje maken, maar er zijn ook (vis)restaurants. Leeuwarden (18 km) de hoofdstad van Fryslân is ook zeker een bezoek waard.

Contact:
Bed and Breakfast Claercamp
Klaarkampsterwei 6
9105AZ
Rinsumageast
0651466340
www.benbclaercamp.nl
info@BenBClaerCamp.nl


Huize Lauwersland

Uw verblijf is in het dorp Niawier ca 7 km van het stadje Dokkum en ongeveer eenzelfde afstand van de pier van Schiermonnikoog en Ameland.
Voor een overnachting of verblijf in de directe nabijheid van het stadje Dokkum is het dorp Niawier een uitstekende uitvalsbasis.

Veel privacy:  eigen ingang, keuken en sanitair. Groot terras met barbecue.
Tarief:  26 euro all in pppn
Prijs/kwaliteit garantie: bij boeking voor één nacht laat u op tafel het bedrag achter wat u zelf in gedachten heeft.

Contact
Huize Lauwersland.   
www.lauwersland.org   
Siercksmawei 15  
9138 SW Niawier  
0616414861
lauwersland@live.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu