Borgerhout - Bed and breakfast overzicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Borgerhout

plaatsen > . > Belgie > plaatsen

Bed & Breakfast bakeliet - Retro Living

Wanneer je ‘B&B Bakeliet’ binnen stapt ga je tientallen jaren terug in de tijd. De authentieke gevel, originele elementen en retro interieur bezorgen je een unieke ervaring. Je logeert er in een authentiek fifties bed met een kleurrijk behang en oude kaders aan de muur en design lusters.
Je hebt een platenspeler ter beschikking om te kunnen genieten van de uitgebreide verzameling rock ‘n roll, blues en swing platen.

‘B&B Bakeliet’ is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen, het is gelegen op 10 minuten wandelen van het winkelcentrum (Meir) van Antwerpen en heel dicht bij het centraal station (10 min. te voet) alsook de beroemde dierentuin, en de uiterst gezellige Keyserlei met zijn
uitgebreide aanbod van restaurants.

Ideaal ook om wijk Zurenborg te verkennen (gezellige buurt met veel cafés, resto's en de Cogels Osylei, de mooiste straat van Antwerpen) Het ontbijt wordt opgediend in een deel van de 'Red Juliet shop', de boetiek waar de gastvrouw haar eigen collectie avond- en feestjurken verkoopt (www.redjuliet.be) , een gezellige ruimte, waar je in alle rust kan genieten van je krant, retroboeken of eventueel zelfs even je mails kan lezen, er is gratis wifi aanwezig. Verder kan je genieten van een
kopje vers gemalen koffie of thee.

De ‘Charlie Feathers’ kamer heeft een typisch fifties interieur, met curiosa uit die tijd en authentieke vintage meubels. De kamer heeft een inloopdouche en privé toilet.

De tweede kamer, is de 'Billie Holiday' kamer met een jaren veertig uitstraling. Deze kamer heeft een ligbad uit 1931 en een Frans smeedijzeren bed. Deze kamer heeft ook een privé toilet.

Contact
site www.bb-bakeliet.be
adres:
laar 22
2140 Borgerhout/Antwerpen
Tel: +32 473 70 09 63
info@bb-bakeliet.be

 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu